|
|
|
|
Alle informatie over huis en hypotheek |
|
|
|
|
Regio Bank
Over Regio Bank
Regio Bank is een landelijk vertegenwoordigde bank met een regionaal karakter. Zij biedt een brede dienstensector voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Van betalen, sparen, beleggen, lenen tot en met hypotheken.
Regio Bank vindt u bij vierhonderdvijftig zelfstandige onafhankelijke adviseurs. Zij staan u met raad en daad terzijde met deskundige adviezen, toegesneden op uw persoonlijke financiële situatie. Loop daarom eens binnen bij uw dichtstbijzijnde Regio Bank adviseur en vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden. Regio Bank was een onderdeel van ING Groep, maar is in 2006 over gekocht door SNS Reaal. Een vertrouwd adres voor al uw bankzaken.
De Regio Bank combineert alle moderne producten waarover een grote bank beschikt, met de persoonlijke dienstverlening van een intermediair. De Bank biedt een scala aan producten tegen gunstige tarieven en duidelijke voorwaarden.
Regio Bank Hypotheken
Regio Bank hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van Regio Bank kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl
- Budget hypotheek
De Budget hypotheek kenmerkt zich door zijn vrijheid en flexibiliteit. U kiest zelf de aflossingsvorm die het best bij u past. Dit geldt ook voor de verschillende rentevastperiodes. De Budget hypotheek biedt u tevens kortingsopties. Hiermee kunt u overbodige extra's eenvoudig achterwege laten. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende kortingsopties:
- De SNS Regio Bank biedt u de keuze voor offerterente. Kiest u voor deze rentevorm, dan krijgt u een korting van 0,1%. De hypotheekakte passeert in dit geval tegen het tarief zoals genoemd in de hypotheekofferte. Renteontwikkelingen hebben hier geen invloed op. Passeert uw hypotheekakte binnen drie maanden, dan profiteert u van nog een extra korting van 0,1% op uw rentetarief.
- De Budget hypotheek biedt u nog een optie, namelijk de boeteoptie. Ook hiervoor ontvangt u een rentekorting van 0,1%. Verkoopt u uw woning tijdens uw eerste rentevast periode en moet u hierdoor de hypotheek toch aflossen? Dan betaalt u een boete van 3% van de hoofdsom. Deze optie is dus alleen interessant wanneer u niet van plan bent tijdens de eerste rentevast periode te verhuizen. Bij elke nieuwe rentevastperiode kunt u opnieuw voor de boeteoptie kiezen
- Wanneer u naast de Budget Hypotheek een Hypotheek-op-Zekerverzekering afsluit, ontvangt u een korting van 0,1% op uw hypotheekrente. U dient met deze verzekering minimaal de helft van uw brutomaandlasten te verzekeren tegen werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.
- Ook wanneer u naast de Budget Hypotheek een Privérekening afsluit, ontvangt u een rentekorting van 0,1%. Voorwaarde hiervoor is dat u de Privérekening actief gebruikt en uw maandelijkse inkomen op deze rekening stort.
- Aflossingsvrije hypotheek
Gedurende de looptijd van deze hypotheek lost u niets af op uw hypotheekschuld. Hierdoor profiteert u van optimale hypotheekrenteaftrek. Aan het einde van de looptijd lost u de gehele hypotheek in één keer af, bijvoorbeeld door de verkoop van uw woning.
- Aflossingsvrije Hypotheek met gemengde verzekering
De principes zijn hetzelfde als bij de aflossingsvrije hypotheek, alleen wordt er in dit geval een verzekering aan verbonden om het kapitaal voor de aflossing op te bouwen. Wanneer u al over een spaar- of beleggingspolis beschikt, mag u deze ook inbrengen. Voorwaarde hiervoor is wel dat de eindwaarde voldoende is om aan het eind van de looptijd de hypotheek tot 75% van de executiewaarde van uw woning af te lossen.
- Annuïteitenhypotheek
Gedurende de rentevast periode betaalt u een vast bedrag per maand. Dit bedrag is opgebouwd uit rente en aflossing. In het begin betaald u vooral veel rente; u heeft dan nog een hoge hypotheekschuld. De laatste jaren betaalt u voornamelijk aflossing. Het bedrag dat u per maand betaalt wordt zo gekozen dat u aan het eind van de looptijd de gehele hypotheekschuld heeft afgelost.
- Beleggingshypotheek
U bouwt een kapitaal op via SNS Beleggingsfondsen van uw keuze. Dit doet u door een eenmalige en/of maandelijkse inleg. Kiest u voor een eenmalige inleg, dan profiteert u van lage maandlasten. Met het opgebouwde kapitaal kunt u aan het eind van de looptijd uw hypotheek geheel of gedeeltelijk aflossen.
Gebruikt u de beleggingshypotheek voor de aankoop, onderhoud en/of verbetering van de eerste eigen woning, dan profiteert u van maximale renteaftrek.
- Levenhypotheek
Uw maandlasten bestaan uit rente en een premie voor een levensverzekering. Met deze verzekering bouwt u kapitaal op, waarmee u aan het eind van de looptijd de hypotheek geheel of gedeeltelijk kunt aflossen. Doordat u gedurende de looptijd niets op de hypotheekschuld aflost, profiteert u van maximale renteaftrek.
- Lineaire hypotheek
Bij de lineaire hypotheek betaalt u iedere maand een vast bedrag aan aflossing. In het begin betaalt u nog veel rente, door u dan nog hoge hypotheekschuld, zodat uw aanvangslasten hoog zijn. Deze dalen echter snel. Hiermee daalt echter ook uw fiscale voordeel.
- Spaarhypotheek
Uw maandlasten bestaan uit rente en een premie. Deze premie is opgebouwd uit een spaardeel en een risicodeel. Het risicodeel dekt de financiële risico's van vroegtijdig overlijden af. Met het spaardeel bouwt u een kapitaal op. Hiermee kunt u aan het eind van de looptijd uw hypotheekschuld in één keer aflossen. Doordat u gedurende de looptijd niets aflost, profiteert u van maximaal fiscaal voordeel.
|
|
|
|
|