|
|
|
|
Alle informatie over huis en hypotheek |
|
|
|
|
Generali
Over Generali
Op zaterdag 5 november 1870 wordt de NV Algemene Verzekering Maatschappij 'De Nederlanden' opgericht. De verzekeringsmaatschappij richt zich voornamelijk op 'pensioenen op vastgestelde leeftijd' en 'uitkeringen bij overlijden'.
Als solide en zelfstandige financiële dienstverlener, maakt Generali deel uit van de wereldwijd actieve Generali Group. De Generali Group staat borg voor solvabiliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Tevens heeft zij een zeer sterke financiële positie. Één op de vier Europeanen heeft één of meer verzekeringen ondergebracht bij de Generali Group.
Generali behandelt haar klanten op een eerlijke, duidelijke en op hun specifieke situatie toegesneden manier. De producten zijn transparant en hebben een correcte prijs. Generali streeft naar teamgeest, inlevingsvermogen en oprechte interesse van haar medewerkers.
Generali werkt nauw samen met het professionele intermediair.
Momenteel telt de groep in Nederland 2 verzekeraars:
- GENERALI levensverzekering maatschappij nv
- GENERALI schadeverzekering maatschappij nv
Generali hypotheekrente De actuele hypotheekrente tarieven van Generali kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl
Generali hypotheken
- Lineaire hypotheek
Uw maandelijkse lasten bestaan uit rente en aflossing van uw hypotheek. Het aflossingsdeel blijft gedurende de gehele looptijd gelijk. Hierdoor daalt het rentebedrag. De lineaire hypotheek heeft hoge aanvangslasten, maar deze dalen in de loop der tijd. Hierdoor neemt wel uw belastingvoordeel af. Jaarlijks kunt u 10% van de oorspronkelijk hoofdsom boetevrij aflossen. Hierdoor dalen uw schuld en uw maandlasten.
U heeft de mogelijkheid de lineaire hypotheek te combineren met een arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekering.
- Beleggershypotheek
Met de beleggershypotheek lost u tijdens de looptijd niets af. Aan het eind van de looptijd lost u de hypotheekschuld af met het geld dat u heeft opgebouwd in één of meer beleggingsfondsen van Insinger de Beaufort. U heeft de mogelijkheid levensverzekeringen aan de beleggershypotheek te koppelen. Hiermee kunt u ook aan het eind van de looptijd uw hypotheek aflossen. U kunt een eenmalige inleg doen, maandelijks inleggen of een combinatie hiervan. Bij tegenvallende beleggingsresultaten bent u niet verplicht tot bijstorten. Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk bedragen van uw beleggingsrekening op te nemen.
U heeft de mogelijkheid de lineaire hypotheek te combineren met een arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekering. In enkele gevallen dient u vermogensrendementsheffing aan de belasting af te dragen. Gedurende de looptijd van de hypotheek profiteert u van hoog fiscaal voordeel. Jaarlijks kunt u 15% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij aflossen.
De beleggershypotheek kan afgesloten worden in combinatie met de Nationale Hypotheek Garantie.
- Annuïteiten hypotheek
Bij de annuïteitenhypotheek betaald u elke maand een vast bedrag. Dit bedrag bestaat uit een aflossingsdeel en een rentebestanddeel. In het begin lost u weinig af en betaald u dus veel rente. Naar mate de looptijd verstrijkt is dit omgekeerd. Doordat de rente afneemt, neemt ook uw belastingvoordeel af.
Jaarlijks kunt u 10% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij aflossen.
U heeft de mogelijkheid de lineaire hypotheek te combineren met een arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekering.
- Spaarhypotheek
Tijdens de looptijd lost u niets af. Hierdoor profiteert u van een hoog fiscaal voordeel. Wel bouwt u vermogen op in een levensverzekering, waarmee u uw hypotheekschuld aan het einde van de looptijd volledig kunt aflossen. Het sparen in de levensverzekering is tot een bepaald maximum belastingvrij. U betaalt een premie voor de zekering. Over het spaardeel van deze premie krijgt u een rentepercentage vergoed. Dit percentage is altijd gelijk aan het hypotheekrentepercentage dat u betaalt.
Deze hypotheekvorm gaat gepaard met een risicopremie. U heeft de mogelijkheid de lineaire hypotheek te combineren met een arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekering.
- Aflossingsvrije hypotheek
Tijdens de looptijd lost u niets af. Uw maandlasten bestaan enkel uit rente over de hypotheekschuld. Aan het eind van de looptijd lost u uw hypotheekschuld af door bijvoorbeeld de verkoop van uw woning.
U profiteert bij deze hypotheekvorm van maximale renteaftrek.
U heeft de mogelijkheid de lineaire hypotheek te combineren met een arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekering.
U kunt jaarlijks 10% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij aflossen.
- ToekomstPlanHypotheek
Tijdens de looptijd lost u niets af. Hierdoor profiteert u van een hoog fiscaal voordeel. Wel bouwt u vermogen op binnen het Generali ToekomstPlan. Tot een bepaald maximum kunt u belastingvrij beleggen. Hiermee lost u uw hypotheek aan het eind van de looptijd af. U kunt binnen het ToekomstPlan zelf kiezen in welke van de Generali beleggingsfondsen u belegt. Twee keer per jaar kunt u gratis switchen tussen deze fondsen.
U heeft de mogelijkheid de lineaire hypotheek te combineren met een arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekering.
- SpaarToekomstHypotheek
Naast de traditionele spaarvorm binnen een levensverzekering, kent deze hypotheek de mogelijkheid gelijktijdig in een verzekering te beleggen. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om uw spaarpremie geheel of gedeeltelijk in te leggen in uw SpaarHypotheekRekening. Ook kunt u deze spaarpremie geheel of gedeeltelijk inleggen in de Generali beleggingsfondsen. De verdeling van uw spaarpremie kunt u later altijd wijzigen. Ook bestaat de mogelijkheid de waarde die u in uw polis opbouwt naar een andere beleggingsvorm over te brengen.
Aan het eind van de looptijd lost u uw hypotheekschuld af. Hierdoor profiteert u gedurende de looptijd van een hoog fiscaal voordeel.
Na een renteverhoging hoeft u minder premie in te leggen. Als de rente stijgt, stijgt namelijk ook de rentevergoeding over het opgebouwde tegoed.
Binnen de levensverzekering kunt u tot een bepaald maximum belastingvrij beleggen of sparen.
|
|
|
|
|